2017

I sommerferien vil alle barn i Vesterålen mellom 10-13 år ha muligheten til å delta på en friluftsskole i sin kommune. Dette er et nytt og spennende tilbud som vi er sikre på blir en stor suksess. Påmeldingen vil starte allerede i slutten av februar mnd.

Friluftsskoler!
16.01.201709:57 friluft

I uke 26 er det friluftsskole på Skogsøya for barn fra Øksnes. Øksnes maritime leirskole vil være arrangør.

I uke (dato kommer snart) vil det være friluftsskole i Andøy, Bø, Hadsel, Lødingen og Sortland. Her vil lærere og elever ved idrettslinja på Sortland videregående skole stå som arrangør.   

Friluftsskolen skal være et ferietilbud i nærmiljøet og målet er å gi deltakerne en lystbetont introduskjon til friluftsrelaterte aktiviteter. Noen obligatoriske tema vil det være, som å lære og lese kart, bli kjent med allemannsretten, å etablere leirplass og få gode råd når du skal ut på tur, men det meste av aktivitetene vil være tilpasset området hvor friluftskolen arrangeres.

Friluftsskolen arrangeres på dagtid, mandag til fredag, kl.09.00-15.00. Noe andre tider på Skogsøya da man her er avhengig av hurtigbåten for å komme til og fra friluftsskolen. 

NB! På Skogsøya er det også overnatting fra torsdag til fredag, samt at påmeldingsavgiften dekker mat og hurtigbåt. Påmeldingsavgiften her vil derfor være noe høyere enn på andre friluftskoler.

Først ut er Friluftsskolen på Skogøya! Trykk linken under for å gå til påmeldingen!

Påmelding til Friluftsskolen på Skogsøya uke 26

Påmelding til Friluftsskolen på Andenes

Påmelding til Friluftsskolen i Bø

Påmelding til Friluftsskolen i Hadsel

Påmelding til Friluftsskolen i Lødingen

Påmelding til Friluftsskolen på Sortland

Skogsøya!
Andøy, Bø, Hadsel, Lødingen og Sortland!