Åpner 25.mai 2018

Det er ingen tvil. Naturen i Vesterålen er enestående og vakker. I de senere år har flere oppdaget dette fantastiske turriket og nyter oftere naturen til både trening, turer og rekreasjon. Det er ingen tvil, det sier turistene også, Vesterålen er et paradis å være på tur i.

TellTur i nytt format!
17.04.201811:28 friluft

Vesterålen friluftsråd har stor tro på at TellTur og turskiltprosjektet har fått flere til å gå lengre og oftere turer, og vi vet at flere nå enn tidligere går turer, ikke bare i sin egen kommune, men i hele Vesterålen. Det er en ny trend på gang. Med nye turer oppdager vi nye steder, får nytt perspektiv og vi knytter Vesterålen sammen og blir kjent med regionen på en helt ny måte. Og vi elsker det vi ser.

Å gå tur i Vesterålen er et mål i seg selv og mange erfarer at den gode fysiske og psykiske opplevelsen, både underveis og etterpå, motiverer til å ta nye turer på nye steder. Registrer deg og prøv en sesong med TellTur! Vi åpner 25.mai med brosjyreslipp og hele 156 turmål å velge mellom. De fleste turene har minst en merket og/eller skiltet hovedrute. 

Vi åpner ny nettside og nye TellTur blir også en integrert del av Norgeskart sin mobil APP (åpner i juni). Har du smarttelefon kan turen nå bli registrert automatisk når du kommer frem til turmålet. All nødvendig informasjon om årets TellTur finner du enten i brosjyren som kommer til din postkasse 25.mai eller under vår nye nettside som også lanseres 25. mai.

Vesterålen friluftsråd ønsker deg en ny og opplevelsesrik tursesong!

Alt om TellTur 2017

Harald Alexander Gåsvær
Motinden i Hadsel