Pust&Strekk - Nærmere naturen.

Savner du et aktivt fritidstilbud på dagtid?

Liv Skrudland og Vesterålen friluftsråd samarbeider om prosjektet Pust & Strekk nærmere naturen.
Vi ønsker å invitere deg som er hjemme på dagtid og ønsker å komme i gang med et litt mer sosialt og aktivt liv.

Meld deg på her

Vil du bli mer bevisst på hvordan du ved å bruke 15 minutter hver dag kan bedre din egen helse.

Vil du bli med å utforske hvordan det å være mer ute i naturen passer for deg?

Vi inviterer 17 deltagere til et 3 måneder langt prosjekt. Du får gratis tilgang til Livsliv morgenstrekk i hele prosjektperioden. (Verdi 660kr.) Og du får være med på ukentlige turer i skog og mark, med bål, matlaging og uteværing fra midten av oktober.

Forskning har vist at bevisst bruk av naturen fremmer helse. Trenger du inspirasjon og motivasjon til bevegelse og turliv.

Dette sier de som har deltatt på Livsliv-Morgenstrekk tidligere:

1.       Jeg har plager og smerter i muskler og ledd og går fast til fysioterapeut, jeg merker at smertene er minimale når jeg bruker morrastrekken hver dag.

2.       Jeg satt mye hjemme og kjente på det svarte inni meg og ble i dårlig form både fysisk og psykisk. Dette var under pandemien, jeg la på meg og var mye trist. Når jeg begynte med morgenstrekken var det første gang på lenge jeg følte på ro og en slags optimisme. Jeg fortsatte og nå kan jeg ikke tenke meg en hverdag uten å bruke øvelsene jeg har lært av Liv.

3.       Morgenstrekken for meg er både et lyspunkt, rutine, fellesskap og læring. Jeg finner roen og føler meg vel, samtidlig er jeg mindre stiv og støl i kroppen. Jeg har merket at nakkeplagene holdes i sjakk og balansen har blitt bedre. Et fast møtepunkt og en god start på dagen.

Vi startermandag 11.sept ved at du ser og blir med på Liv sin morgenstrekk på facebook i 4 uker.

Der får du et fast møtepunkt hver morgen klokka 0715 med Liv og andre som deltar. Hvis det ikke passer for deg klokka 0715 kan du gjøre det i opptak senere.

Her kan du ta en titt på Liv sin youtube-kanal der kan du se hvilke øvelser og hvordan en morgenstrekk kan se ut.  Livsliv-Liv Skrudland - YouTube

Fra 19.oktober og fremover mot desember møtes gruppen og går tur en dag i uken på dagtid. Det blir båling, enkel mat på bål og ulike aktiviteter i friluft.

Dersom du ønsker det kan du ta med deg en trygghetsperson til turene.

Dersom du har spørsmål til oss må du gjerne ta kontakt.

NB, det koster kun 10kr å delta, påmeldingsgebyr.

Påmelding her: https://www.deltager.no/event/puststrekk_-_naermere_naturen_11092023

Liv og Bjørg-Siri.

Kristin Aafløy Opdan